КИТАЙ, ЕКСКУРЗИИ АЗИЯ, ПЕКИН, ШАНХАЙ, ЕКСКУРЗИЯ КИТАЙ, .

ЕКСКУРЗИЯ ДО КИТАЙ.

View Web design


Почивки 2015

Екзотични Почивки

Екскурзии

За нас

Контакт

Начало

ENGLISH
 China

 

ЕКСКУРЗИЯ КИТАЙ

22.04.2011 – 01.05.2011

Пекин - Сиан - Шанхай

10 дни / 8 нощувки, 8 закуски, 7 вечери

Цена на човек в двойна стая - 1285 евро

 

1 ден –  София

Полет София – Москва 12.40 ч – 16:25 ч.  Полет от Москва за Пекин в 22:25 ч.

2 ден –  Пекин

В 09:50 пристигане в Пекин. Трансфер и настаняване в хотела за кратка почивка.Следобед посешение на площада Тянанмън - най големият градски площад в света.Този площад е построен през 1417 г и служи като входна врата на императорския дворец.След това посещение на царският дворец известен като Забранения град,който е изграждан в периода 1406 - 1420 г От този дворец са управлявали императорите от династиите Минг и Кинг,като 24 императори са живели в него.Посещение на Небесния храм построен през 1420 г Вечерта ще се насладите на Патица по пекински.Нощувка.

3 ден -   Пекин

Закуска. Екскурзия до Великата Китайска стена – най-голямото изкуствено съоръжение на Земята, видимо с невъоръжено око от Луната. Изградена преди повече от 2600 г., дълга 6700 км., тя с право е призната за едно от чудесата на света. Обяд. Разглеждане на Летния императорски дворец "Ихъюан", бивша лятна резиденция на императорското семейство – най-голямата природна и архитектурна забележителност на Пекин. Нощувка.

4 ден -   Пекин

След закуска посещение на Лама Темпъл,най големият и отлично запазен будистки храм извън Тибет.Той е построен през 1649 г като резиденция на император Йонг от династия Цин и е превърнат в храм, след като той станал император и се приместил в Забранения град.Свободно време за покупки. Вечерта трансфер до гарата.Отпътуване с влак в 20:28 ч за Сиан–спален вагон.

5 ден –   Сиан

В 07:58 пристигане в Сиан – трансфер до хотела. Закуска. Почивка.

Разглеждане на Сиан - град с 2000-годишна история, най-големият и величествен град в древноста, днес столица на провинция Шаанси. Теракотената армия, обявена за осмото чудо на света (до момента са открити над 8000 глинени фигури на войни, коне, каляски и др. – само част от грандиозната подземна гробница). Обяд. Посещение музея-макет на гробницата на император Циншъхуан, първият китайски император обединил страната в империя. *По желание посещение на “Танг шоу"пищен вариететен спектакъл с костюми, музика и танци от времето на династията Танг (доплащане). Нощувка.

6 ден-   Сиан

Закуска. Посещение на стария град с крепостните стени и Голямата пагода на дивата гъска (652 г.), Голямата джамия и уличката с базари и сувенири. Обяд. Свободно време.  Трансфер до аерогарата. Полет от Сиан за Шанхай в 15:50-17:40.Трансфер до хотела. Нощувка в Шанхай.

7 ден -    Шанхай

Закуска. Посещение храма на Нефритения Буда, дом на двуметровата статуя на Сакиамуни, изработена от монолитен къс бял нефрит. Панорамна обиколка на Шанхай – най-големия град и търговски център на Китай (16 млн.): свободната икономическа зона Путунг, моста Нан Пу, подземния тунел под река Хуан Пу, телевизионната кула наречена “Перлата на Изтока” – качване на втората топка за панорамен изглед към града. *По желание посещение на Шанхайско акробатично шоу (доплащане). Нощувка.

8 ден –    Шанхай

Закуска. Посещение на градината Ю Юан с многоетажната пагода и градината на Мандарините, Чайнатаун. Обяд. Свободно време за пазар. Нощувка.

9 ден –    Шанхай - Москва

Трансфер до летището. Полет от Шанхай за Москва в 11:40 ч.В 16:40 кацане в Москва. Нощувка на летището.

10 ден Москва - София

Полет в 09.40 ч Пристигане на аерогара София в 11.30 ч 

Примерни хотели по програмата

Пекин: *** Dong Fang Hotel Beijing

Сиан: **** Le Garden Hotel Xi'an

Шанхай: *** New Asia Hotel Shanghai

Доплащане за самостоятелна стая - 150 евро

Цената е валидна при мин. 15 туристи и включва: самолетен билет , нощувки, закуски, вечери и трансфери по програмата, билети за влак – спален вагон, билети за самолет – вътрешни полети; разглеждане на забележителностите с екскурзовод на английски или руски език, всички входни билети за музеи, медицинска застраховка, водач от фирмата.

Допълнително заплащане: летищни такси - 215 eur,мероприятия по желание с включени трансфери: Пекинска опера - 25 лв., Танг шоу - без вечеря 40 лв./ с вечеря 78 лв; Шанхайско акробатично шоу – 30 лв.; такси за фотоапарати и видокамери, бакшиши 30 щ.д.; доплащане за мед. застраховка: лица над 65 г. 11 лв.; над 70 г. 22 лв; над 75 г. 33 лв.,виза - 50 лв

Необходими документи: 2 цветни снимки, международен паспорт, ксерокопие на паспорта и личната карта; данни за формуляра

При  записване, внасяне на  50% капаро

Пълно плащане: 25 дена преди пътуването


РЕЗЕРВАЦИЯ
Copyright © 2004 MISYS TRAVEL AGENCY All rights reserved.