ЕКСКУРЗИЯ ОСТРОВ РОДОС, .

ЕКСКУРЗИЯ ОСТРОВ РОДОС.

View Web design


Почивки 2015

Екзотични Почивки

Екскурзии

За нас

Контакт

Начало

ENGLISH
 Екскурзия Родос

ЕКСКУРЗИЯ ДО ОСТРОВ РОДОС

 

30.04.2013 - 06.05.2013

 

Цена на човек в двойна стая – 595 лв.*

 

СОФИЯ – МАРМАРИС

 

Отпътуване от София в 13.00 ч от Ст В Левски.

 

МАРМАРИС

 

Пристигане около обяд и настаняване в хотела.Свободно време за почивка.Нощувка

 

МАРМАРИС – РОДОС

 

Сустринта в 09.00 ч отпътуване за Родос.Пристигане на Родос в 10.30 ч и трансфер и настаняване в хотела.Свободно време. Нощувка

 

РОДОС

 

Днес след закуска ще разгледаме острова с местен екскурзовод. Когато боговете си поделяли света, богът на Слънцето - Хелиос открил остров, който толкова го очаровал, че помолил Диа да му го даде под негова протекция. Този остров бил Родос.
Родос има кристалночисто море, златни плажове и зелени хълмове. Благодарение на природните си красоти и стратегическото си местоположение островът става много бързо важен икономически и културен център на Гърция.
Родос е четвъртият по големина гръцки остров. Западното му крайбрежие се мие от Егейско море, а източното - от Средиземно море. Хълмистият терен, субтропическата флора, морето и слънцето създават неповторима панорама.
Посещението на Родос е наистина незабравимо преживяване, 300 дни в годината са слънчеви, от пролетта до късната есен се редуват слънчеви дни с хладни вечери.
Островът се намира на кръстопът между два континента. Затова тук се преплитат елементи на европейската култура с тази на Ориента. Тук ще откриете смесица от антични градове, храмове, средновековни крепости, многообразна архитектура и старинни селца. От друга страна Родос е модерен остров с луксозни хотели, предлагащи услуги на високо ниво, с модерни казина, ресторанти, голф игрища и магазини.
Нощувка

РОДОС

 

Днес ще имате възможност да посетите с корабче Линдос – 4 часа.

Линдос
Линдос е едно от най - посещаваните места на острова, което е под закрилата на ЮНЕСКО. Селцето, с малки бели къщурки и тесни улички, изглежда като от приказките. Над него се издига уникален акропол, 250 години по-стар от акропола в Атина. В акропола може да посетите реконструирани антични паметници като храма на Атина от Линдос, елинското стълбище, дорийската колонада и много други. Вляво под акропола е местното пристанище с два пясъчни плажа, а вдясно - заливът Св. Павел с каменист плаж. Нощувка.

 

РОДОС

 

Свободно време за плаж и вечерта по желание- Гръцка вечер с гръцка  музика и кухня както и дегустация на местни вина. Нощувка

 

РОДОС – СОФИЯ 

Отпътуване за Мармарис в 09.00 ч Пристигане в 10.30 ч Отпътуване за София.

 

СОФИЯ

 

Пристигане в София рано сутринта около 08.00 ч

 

* Цената е валидна при записване до 30.03.2013

 

Цената включва :

 

1 нощувки на база ALI – Hotel 4* - Marmaris

4 нощувки със закуски в Hotel City Center 4* - Rodos

Транспорт с автобус София – Мармарис - София

Фериботен билет  Мармарис – Родос – Мармарис

Медицинска застраховка

Водач от фирмата

 

Цената не включва :

Туристическа оликолка на Родос с екскурзовод - 15 евро

Екскурзия до залива на Клеопатра – 20 евро

Круиз до Линдос – 25 евро

Гръцка вечер – 35 евро

 


РЕЗЕРВАЦИЯ
Copyright © 2004 MISYS TRAVEL AGENCY All rights reserved.