СИНГАПУР КУАЛА ЛУМПУР И ОСТРОВ БАЛИ, СИНГАПУР, КУАЛА ЛУМПУР, БАЛИ, ИНДОНЕЗИЯ, МАЛАЙЗИЯ, ИНДОНЕЗИЯ И МАЛАЙЗИЯ, ОСТРОВ БАЛИ, ПОЧИВКА ОСТРОВ БАЛИ, ЕКСКУРЗИЯ ИНДОНЕЗИЯ И МАЛАЙЗИЯ, .

СИНГАПУР КУАЛА ЛУМПУР И ОСТРОВ БАЛИ.

View Web design


Почивки 2015

Екзотични Почивки

Екскурзии

За нас

Контакт

Начало

ENGLISH
 
 

              СИНГАПУР -  КУАЛА ЛУМПУР -  О.БАЛИ

                            01.02.2013 - 16.02.2013

 

Цена на човек в двойна стая – 1695 евро

 

1 ден Истанбул / Сингапур

Отпътуване от Истанбул в 13.30 ч.

 

2 ден   Сингапур       

Кацане на летище Сингапур в 05.55 часа. Посрещане от фирмата партньор на и трансфер до хотел Furama RiverFront  4*.Настаняване.Нощувка

 

3 ден  Сингапур

Закуска.Сити тур на Сингапур – разходка с автобус из “Колониалното сърце” и разглеждане на Паданг, Крикет Клуба, Парламента, Висшата съдебна палата. Спирка край реката, където ще видите контрастите между колоритни сгради на фона на модерни небостъргачи във финансовата част Raffles Place. Продължаваме към историческата част на Chinatown, дом на китайската общност в Сингапур, показваща богатата културна история на ранните заселници. Ще се разходим из улиците, където много от традиционните занаяти като лечителство, фамилни работилници, чаени къщи, магазинчета за порцелан и златарски работилници са се предавали от поколение на поколение. Следващата спирка е Националната градина на орхидеите. Ще се разходим из разкошните градини, съдържащи над 20 000 вида растения, както и националното цвете на Сингапур - Vanda Miss Joaquim. Ще посетим също и VIP градините, където до днес над 100 орхидеи са били наименувани на VIP гости, както и Tang Hoon Siang Misthouse, където ще видите редки орхидеи от най-подбраната колекция на градината, изложени в Къщата на мъглите. Ще продължим към Малка Индия – чар, който съчетава стари обичаи и традиции с модерни практики. Вървейки из улиците на Little India ще усетите специфичния аромат на подправките.

Свободно време. Вечерта по желание – Нощно сафари ( заплаща се допълнително ). Нощувка

 

4 ден  Сингапур

Закуска.Екскурзия до остров Сентоса – острова на развлеченията.Разходката започва със статуята на Мерлиона – синвол на Сингапур полу – лъв полу – риба.Изкачването до статуята разкрива неповторима гледка към града.Следва разходка с влакче около острова и посещение на най – големия океанариум в Югоизточна Азия.Свободно време.Нощувка.

 

5 ден  Сингапур / Куала Лумпур

Закуска.Трансфер до летището и полет за Куала Лумпур в 11.40 часа. Кацане в Куала Лумпур в 12.40 часа. Посрещане от фирмата партньор, трансфер до хотел Impiana KLCC Hotel and Spa 4*. Нощувка.

 

6 ден Куала Лумпур

Закуска. Сити тур на Куала Лумпур

През последното десетилетие Куала Лумпур с ускорени темпове се е превърнал във вълнуваща смесица от колониална и модерна архитектура. Турът на столицата ще Ви даде ясна представа как Куала Лумпур се е развивал до днес – от колониалните сгради покрай реката до дворците и модерните небостъргачи като Кулите-близнаци.

Ще минем покрай джамията Jamek, площад Merdeka, на който е била обявена независимостта на Малайзия, сградата на Федералния съд, изградена изцяло в мавритански стил. Екскурзията продължава с разглеждане на Националния паметник в памет на загиналите при окупацията, Националния музей, Парламента, Двореца на краля и безспорно най-фотографираните сгради в Куала Лумпур - кулите Петронас (почивка за снимки). Ще продължим покрай Чайнатаун и ще посетим Културния комплекс за изкуство и занаяти.

Свободно време за почивка и шопинг. Нощувка

 

 

7 ден Куала Лумпур / Бали

Закуска. Трансфер до летището. Полет до Бали – излитане в 15.50 часа и кацане в 18.50 часа. Трансфер до хотел NOVOTEL BENOA 4*+( GRAND MIRAGE 4*). Настаняване и свободно време за почивка. Нощувка

 

8 –  14 ден Бали

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувки

Екскурзии включени в цената:

·         Мистерията на източен Бали - целодневен тур

Приблизителна продължителност: 8 часа

Забележка: Препоръчваме в храма Бесаки да се носи за обличане саронг

·          Сити тур на Денпасар- полудневен тур

Начало: 13.00 часа

Приблизителна продължителност: 4 часа

 

15 ден Бали /  Сингапур/ Истанбул

Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището и излитане за Сингапур в 12.55 часа. Кацане в 15.30 ч.Свободно време. Полет за Истанбул в 23.20 ч.

 

16 ден  Истанбул

Кацане на летище Ататюрк в 04.55 часа.

 

Цената e на човек в двойна стая по примерните хотели в програмата и включва :

Самолетен билет Истанбул – Сингапур ; Сингапур – Истанбул

Самолетен билет Сингапур – Куала Лумпур

Самолетен билет Куала Лумпур – Бали

Самолетен билет Бали - Сингапур

3 нощувки със закуски в Сингапур в хотел 4*  

2 нощувки със закуски в Куала Лумпур в хотел 4*

7 нощувки със закуски в Бали в хотел 4*

Всички турове по програмата с екскурзовод на английски език

Всички трансфери по програмата

Медицинска застраховка за периода на пътуването

 

Цената не включва :

Летищни такси – 260 евро

входна и изходна такса за Индонезия - около 50 $ заплаща се на летището 


РЕЗЕРВАЦИЯ
Copyright © 2004 MISYS TRAVEL AGENCY All rights reserved.