ЕКСКУРЗИЯ ПЕРУ, ПЕРУ, КУСКО, МАЧО ПИКЧУ, НАСКА, ЕКСКУРЗИЯ, .

ЕКСКУРЗИЯ ПЕРУ.

View Web design


Почивки 2015

Екзотични Почивки

Екскурзии

За нас

Контакт

Начало

ENGLISH
 Peru

ЕКСКУРЗИЯ ПЕРУ

25.03.2010 - 06.04.2010

ЦЕНА :  2150  EUR  (на човек в двойна стая) 

Ден 1:СОФИЯ-МАДРИД-ЛИМА

Полет то аерогара София в 07.15 ч.Пристигане в Мадрид в 09.45 ч.Полет за Лима в 14.40 ч.Пристигане в Лима 17.35 ч Трансфер и настаняване в хотел.Нощувка.

Ден 2: КУСКО
Закуска.Трансфер до летището.Полет от Лима до Куско ( ще намерите вашия предварително закупен самолетен билет на гишето на авиокомпанията на летището или на рецепцията на вашия хотел в Лима ). Посрещане на летището в Куско и настаняване в хотел Orquidea Real Hostal или подобен. Следобед : Обиколка на град Куско от 14:00 часа до 18:30 часа. Тази обиколка включва Ууриканча ( Храмът на слънцето ) и Катедралата. Турът преминава по панорамния път Circunvalacion нагоре до известната крепост Саксахуаман, а след това и до Кенго, Пука Пукара и Тамбомачау. Екскурзовод на английски или испански. Включен валиден туристически билет за посещение на множеството музеи и руини. Нощувка в хотел Orquidea Real Hostal или подобен.

Ден 3: СВЕЩЕНАТА ДОЛИНА НА ИНКИТЕ

(
Забележка: Този тур е възможен само във Вторник, Четвъртък и Неделя
)
Закуска .Потегляне за екскурзията до Свещената долина на инките в 09:00 часа. Туристическите услуги включват : Превоз с автобус до пазара Писак, Калча, Урубамба, Останките на Олантайтамбо и пазара Чинчеро. Екскурзовод на английски или испански. Обед в типичен ресторант в Урубамба. Завръщане в Куско в 18:30 часа. Настаняване в хотел Orquidea Real Hostal или подобен.


Ден 4: ЕКСКУРЗИЯ ДО МАЧУПИКЧУ
Закуска. Отпътуване за Мачупикчу в 05:30 часа. Туристическите услуги включват : трансфер с автобус до / от железопътната гара, влакови билети отиване / връщане първа класа (Autovagon) class Куско – Агуа Калиентес – Куско , автобусно обслужване до / от руините, пакет суха храна за обед, пълна обиколка на развалините с екскурзовод на английски и испански. Завръщане в Куско в 19:00 часа, нощувка в хотел Orquidea Real Hostal или подобен.


Ден 5: ПУНО
Закуска. Трансфер до автогарата. Десетчасов автобусен преход до Пуно, пресичайки живописните високи части на Андите – самотен пейзаж с точки от малки селца и стада от лами и викуняс. При пристигане : трансфер и настаняване в хотел Qelqatani Hotel или подобен.

Ден 6 : ОСТРОВИТЕ УРОС И ТАКИЛЕ
Закуска. Ще ви вземат от хотела в 07:30 часа, след 2 часа пътешествие с моторна лодка ще пристигнете на остров Урос в езерото Титикака. Плаващите острови Урос се обитават от рибари и ловци. Жителите на Урос използуват котешка опашка : вид тръстика, която вирее в езерото, за да създадат условия, осигуряващи оставането на острова на повърхността. Гъстите корени, развити от растенията, поддържат острова. Покривите на къщите са водонепропускливи и къщите са крайно влажни, поради заобикалящата ги вода. Понастоящем жителите говорят на Кечуа и Аймара. След това ще посетим остров Такиле с включен обед в кооперативния ресторант. Има също така и кооперативен магазин на главния площад, където се продават изключителни вълнени произведения, които не са евтини, но са с изключително фино качество. Остров Такиле е известен с занаятите си, особено с красивия си текстил. Островът е широк само около 1 км, но дължината е 7 км, на остров Текиле има множество останки от периода преди инките и времето на инките, терасиране, извършено от инките. Завръщането в Пуно е следобед, нощувка в хотел Qelqatani Hotel или подобен.

Ден 7 : АРЕКИПА
Закуска. Трансфер до летището, откъдето ще вземем полета за Арекипа ( Самолетният билет е включен ), rпосрешане на летището и трансфер до хотел La Gruta Hostal или подобен. Около 15:00 часа : половиндневна обиколка на Арекипа, която включва посещение на манастира Санта Каталина. Градът притежава красиви испански сгради и множество интересни църкви, построени със силар – перлено бял вулканичен камък, почти единствено използуван при строителството на Арекипа. Манастирът Санта Каталина определено е най-забележителното място, отворен за посещения през 1970 след 4 столетия митерия, следобед : свободно време. Нощувка в хотел La Gruta Hostal или подобен.

Ден 8 : СВОБОДНО ВРЕМЕ В АРЕКИПА
Закуска. Нощувка в хотел La Gruta Hostal или подобен.

Ден 9 : АРЕКИПА – ЛИМА
Закуска. Трансфер до летището, откъдето ще вземем полета за Лима (Самолетният билет е включен ), посрещане на летището и трансфер до хотел Floresta Hotel или подобен. Свободно време в Лима. Нощувка в хотел Floresta Hotel или подобен

Ден 10 : ОБИКОЛКА НА ЛИМА И МУЗЕЯТ НА ЗЛАТОТО
Закуска. Сутринта : обиколка на Лима (половин ден, включен обед). Ще ви вземат от вашия хотел в 10:00 часа. Обиколката на града започва с посещение на Площад Plaza Armas, включен в списъка на UNESCO за Световното Наследство. От двете страни са разположени аркади с магазини : Portal de Escribanos и Portal de
Botoneros.
В центъра на площада се намира бронзов фонтан, датиращ от 1560. На площада се намира Катедралата, забележителна с изящно гравираните си столове, олтарите, покрити със сребро и заобиколени с фина дърворезба, стените, покрити с мозайки, изобразяващи герба на Лима и Писаро. До Катедралата се намира Дворецът на Архиепископа. След това ще посетите Манастира на Сан Франциско, известен със Севилския си теракот и ламперията по тавана в отделенията, катакомбите под църквата и част от манастира си заслужават напълно да бъдат видени. Ще посетите старите колониални улици в центъра на града, както и модерната част на Лима с кварталите Сан Исидоро и Мирафлорес. След това ще посетите Музея на Златото : тази великолепна колекция включва злато от периода преди Колумб, сребро и бронз, керамика, тъкани изделия, мумии и т.н. В горната част на музея се намират забележителни колекции от оръжия с внушителна експозиция от испанските колониални времена. Нощувка в хотел Floresta Hotel или подобен.

Ден 11 : ЛИМА - МАДРИД 

Трансфер до летището и полет в 19.20 ч.

Ден 12 МАДРИД

Пристигане в Мадрид в 14.00 ч.Нощувка.

Ден 13 СОФИЯ

Полет за София в 11.10 ч.Пристигане в 15.35 ч.

!!! В ЦЕНАТА ВЛИЗА ВСИЧКО ОПИСАНО ПО ПРОГРАМАТА !!!

ДОПЛАЩАНЕ ЗА ЕДЕНИЧНА СТАЯ - 450 EUR


РЕЗЕРВАЦИЯ
Copyright © 2004 MISYS TRAVEL AGENCY All rights reserved.